Breaking News

Oyunlarda Fps Arttırma

Oyunlarda Fps Arttırma Nedir?,Nasıl Yapılır?
Bu makalemde size fps arttırmanın yollarını göstereceğim.

Oyunlarda Fps Arttırmak Mümkün mü?
Evet oyunlarda fps arttırmak mümkündür peki ilk olarak size fps'nin tanımını yapayım. Fps demek "Saniyedeki Kare Hızı" demektir. Bunu şu görsel ile açıklayayım.
Bunun Oyunlara Faydası Varmıdır?
Bunun oyunlara yararı vardır. Eğer oyunlarınız donuyorsa veya kasıyorsa bu işlemleri yaparak oyunların kasmasını ve donmasını ani dropların olmasını azaltır.
Oyunlarda Nasıl Fps Arttırabiliriz?
İlk öncelikle driver'larınızın güncel olduğundan emin olmalısınız bu işlemi bir program ile yapabilirsiniz. DriverBooster İle yapabilirsiniz. Sonraki yapacağınız işlem ise oyunlarda grafikleri en düşüğe almaktır
Sadece Bu Kadar Mı?
Hayır sadece bu kadar değil eğer bilgisayarınız çok eski ise kasanızın içini açıp güzelce temizlemeniz lazım. Bu işlem 10-15Fps arttırıcaktır.
İşlemci Bilgisayarın Beynidir
Eğer işlemcinizin termal macunu çok eski yıllarda sürülmüş ise bir bilgisayarcıya gidip termal macun sürdürün. Eğer yakınlarınızda bilgisayarcı yok ise kendiniz bir video açıp yardım alarak yapabilirsiniz.
Ekran Kartı Bilgisayarda Önemlidir
Ekran kartınızın eski olmamasına dikkat edmelisiniz çünki ekran kartıda işlemci kadar önemlidir. Eğer maddi olarak durumunuz iyi değil ise ekran kartınızın driverını güncelleyerek daha iyi fps alabilirsiniz.
Ram Değerli Bir Parçadır
Ram bilgisayarınızın işlem yapması için gereken parçadır. Bu parça önemlidir. Fakat ram'iniz çok az ise buna sadece yeni ram alarak fps yükseltebilirsiniz.



1 yorum:

  1. ABE ÇOK GÜZEL OLMUŞ ÖNCEDEN 20 FPS ALIYDUM ŞİMDİ 50 FPS SAOL

    YanıtlaSil