Breaking News

Telegram +18 Üye Nasıl Çekebilirsiniz?

Telegram Üye Nasıl Çekebiliriz?
Öncelikle telegram üye çekerek ciddi paralar kazanabilirsiniz sadece yapmanız gereken bi grup açıp üye çekip link kıslatıp link atmak peki bunu nasıl yapabilirsiniz?
Telegram Üyeyi Hangi Platformdan Çekebiliriz?
İnstagram Twitter Facebook üzerinden kitle toplayabilirsiniz bu konumda sadece İnstagram üzerinden toplamayı öğreticeğim.
İnstagram'dan Nasıl Üye Çekebilirim?
İnstagram'dan kitle toplamak için bir fake  bayan hesap açıyoruz açtığımız hesaba 15-20 arası fotoğraf atıyoruz ve hesabı gizliye alıyoruz. Gizliye aldığımız hesaplarda ÇağrıTaner gibi mizah sayfalarını takip ediyoruz. takip ettiğimiz sayfaların gönderilerine yorum yapıyoruz gönderiyle alakalı yorumlar yazıyoruz ve sonuna random atıyoruz ve gelen takipçileri kabul etmiyoruz bu takipçiler bir kaç hafta böyle birikiyor ve 500-600 arası takipçi olunca fake hesabı link hesabına çeviriyoruz çevirdiğimizde adını fotoğrafını değiştiriyoruz biyografiye ise telegram kanalınızın linkini koyuyorsunuz sonra hikayelerde link paylaşımlarının arasına telegram reklam afişini koyuyoruz. 
Altın Kural:Link işini instagramda yapan her kişi afişi sayesinde para kazanır yani sizin afişinizin dikkat çekmesi lazım insanda merak uyandırması lazımdır.
Telegram üyelerinize kısalttığımız linki ve hazırladığımız afişi atıyoruz ve bu şekilde telegram üzerinden link kısaltarak para kazanbiliyorsunuz.

Not:Bu konu bir kaç kişiye danışarak hazırlanmış bir konudur bildiğiniz veya bilmediğiniz bir konu olabilir.

Hiç yorum yok